Fiskeri

Fiskeri

Elsker du at fiske? Så har vi nogle forslag her.


Odsherreds bedste fiskepladser


1.    Gniben, Sjællands Odde. Helt ude på spidsen af Sjællands Odde finder man én af Sjællands bedste kystfiskepladser. Det er her hornfiskene viser sig først om foråret, men det er også en god plads for fiskeri efter havørrred. Parkering på p-pladsen på det militære område. Er lågen til kyststien låst, skyldes det skydeøvelser, hvor adgang er forbudt.

2.    Klintebjerg, Klint. Det dybe vand og den varierede havbund giver gode muligheder for fiskeri direkte efter havørrred forår, sommer og efterår. Hornfisk i maj. Multer i det tidlige efterår. Parkering ved Klint havn eller længere fremme ved det gamle stenbrud.

3.    Nakkehage, Isefjord. Fin fiskeplads på sydøstsiden af Nakke. Fint havørred fiskeri i efteråret. Fladfisk hele året. Multer sommer og efterår. Parkering ved offentlig p-plads for enden ad Nakkehagevej. Fiskeriet er godt på begge sider af p-pladsen.

4.    Høve skov. Godt havørredefiskeri vinter og tidligt forår. Hornfisk i maj og juni. Godt skrubbefiskeri på sandede strækninger. Parkering ved den offentlige p-plads ved siden af campingpladsen.


5.    Lammefjordskanalerne byder på det fineste karpefiskeri. Der er flest karper i Nordkanalen – til gengæld er de større i sydkanalen (op til 10 kilo). Bedste i sommermånederne. Der fondes også skaller, basen og aborre i kanalerne.
    
Husk: Fiskeri i kanalerne kræver et særligt fiskekort, der kan købes flere steder i området, bl.a. på turistbureauet i Nykøbing og hos Lystfiskeren i Holbæk.