Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

1.0 udgave 13-02-2022


Rosengårdens B&B beskytter og respekterer dine persondata i overensstemmelse med EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR)


På denne side vil vi forklare, hvornår og hvorfor Rosengårdens B&B indsamler personoplysninger, hvordan vi bruger dem. Denne erklæring om beskyttelse af personoplysninger gælder brugen af vores website og tilmelding til nyhedsbrevet.


Dataansvarlig:

Annette Kløcker Ritzau

Ejer


Adresse;

Kirkemosevej 13
4591 Føllenslev
Danmark

Tlf. +45 93904581
Mail: rosengaardensbb2018@gmail.com


Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler personoplysninger i form af din mailadresse, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.


Formål

Disse oplysninger indsamles for at kunne sende nyhedsbreve.


Retsgrundlag

Rosengårdens B&B indsamler personoplysninger på grundlag af samtykke.

Periode for opbevaring

Dine personoplysninger opbevares indtil du selv afmelder dig nyhedsbrevet eller retter henvendelse til Rosengårdens B&B for at få din email slettet fra vores nyhedsbrevsliste.


Videregivelse af oplysninger

Rosengårdens B&B videregiver ikke dine personoplysninger uden dit samtykke.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.


Henvendelse herom kan ske til rosengaardensbb2018@gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.