Bed and Breakfast i Odsherred

Bed and Breakfast i Odsherred

"Nordvest Sjællands Skagen". Overnat, oplev og smag på Odsherred.

Rosengårdens B&B ligger i Føllenslev, som ligger på grænsen til Odsherred, midt i mellem Kalundborg og Holbæk. Vi ligger ca. 50 km fra Sjællands Odde, hvor du kan sejle til Århus eller Ebeltoft. Det tager ca. 50 min. at køre.


Billig overnatning i Odsherred

Vi kan tilbyde flere forskellige former for billig overnatning. Enten på et værelse, i en Cirkusvogn, i et shelter eller i eget telt.


Overnatning Holbæk

Vores sted ligger tæt på Holbæk, ca. 24 km, som er en hyggelig by ved Holbæk Fjord, med en hyggelig handelsgade med en masse gode butikker og spisesteder, Kulturbiografen Frysehuset, Tyrkisk Bad Spa og Wellness, Holbæks Grønne Lunge (skov med løsgående rådyr), Megacenter med mange butikker.


Få inspiration her:

https://holbaek.dk/kultur-og-fritid/kultur/turist-i-holbaek/

Overnatning Havnsø

Vi ligger også ret tæt på Havnsø, ca. 5 km, som er et rigtig hyggeligt sted med et havnebad, strand, lystbådehavn, Havnsø Fisk hvor man kan købe/spise fisk, caféer og ishus.


Spændende spisesteder

Der findes mange spændende ting og steder i Odsherred, som er et besøg værd. Alt fra gourmetmad på Dragsholm Slot, til de mange forskellige vingårde, som ligger i det smukke landskab..


Find inspiration her:

https://www.visitodsherred.dk/

Kort over Odsherred