MC Camp på Sjælland

MC Camp på Sjælland

Vi har etableret ROUTE 225 MC Camp.

Vi vil gerne sige velkommen til vores MC Camp, som vi kalder ROUTE 225 MC Camp. Vi ligger meget tæt på Hovedvej 225, (deraf navnet) som også hedder Nykøbingvej, som fører til Odden. Det tager ca. 50 min. at køre til Odden fra os. Vi ligger på Sjælland, midt imellem Kalundborg og Holbæk. Det er et utoligt smukt og lækkert køreområde i Odsherred. Der er meget kuperet og meget fladt og masser af sving og smuk natur. Det er et istidslandskab og vi har Istidsruten, som består af 5 etaper. Mere end 300 km køreruter.


Steve og jeg kører selv MC og vi har haft en drøm i en årrække om, at starte et sted for motorcyklister. Vi har nu haft Rosengårdens B&B i 4 år og stille og roligt har vi fået "opdateret stedet". Vi er ikke i mål endnu, men det kommer nok på et tidspunkt.


MC Camping Danmark

Elsker du at køre mc og at campere, kan du besøge os og få en dejlig oplevelse. Du kan enten sove i en seng på et værelse eller du kan sove i en Cirkusvogn, en campingvogn, i en sovepose i shelter eller slå dit eget telt op.


MC Camping Sjælland

Vores MC Camp ligger på Vestsjælland, midt imellem Holbæk og Kalundborg, meget tæt på Havnsø.


Shelters Odsherred

Du kan overnatte i et af vores 4 shelters som ligger på vores store grund ved søen. De har låger på som kan låses og der er en stor shelterplads med pallemøbler og borde/bænke og bålsteder.


Vores grund er på knap 14.000 kvm. Så der er god plads at boltre sig på og også at slå telt op.

Vi har 24 sengepladser på vores B&B og 16 sengepladser i vores 4 shelters


Vi har et hyggeligt "Hæng-ud" og festlokale med bar, bløde sofaer, musikanlæg og TV, hvor der er plads til ca. 50 personer.

Orangeri, med plads til ca. 50 personer.

Stor overdækket terrasse med plads til ca. 24 personer.

Gildesal, med plads til ca. 30 personer.

På vores gårdsplads er der borde/stole til ca. 30 personer.


Vi har en stor aflåst lade, hvor man kan parkere sin MC trygt og godt.


Er I en klub eller et kørefællesskab, som har brug for et sted at holde træf, er I meget velkomne. Ring/skriv for at booke. I kan leje hele stedet eller bare et par værelser.


Vi laver forskellige begivenheder, som vi slår op på vores Facebook side. 

Sæsonstart, "Vi åbner Sommerland Sjælland"

Vi afholder MC højskole i uge 30.