MC Camps i DK

MC Camps i Danmark

Har du planer om at holde en uges ferie i DK på MC?

Her kan du se 6 af de MC venlige overnatningsmuligheder der er i DK. Hele turen er på knap 1000 km, plus et par færge ture.Steve og jeg kører selv MC og vi har haft en drøm i en årrække om, at starte et sted for motorcyklister. Vi har nu haft Rosengårdens B&B i 4 år og stille og roligt har vi fået "opdateret stedet". Vi er ikke i mål endnu, men det kommer nok på et tidspunkt :-)


På vores MC Camp kan vi tilbyde flere former for overnatning. Du kan enten sove i en seng på et værelse eller du kan sove i en Cirkusvogn, i en campingvogn, i en sovepose i shelter eller slå dit eget telt op.

Vi har et Orangeri, en overdækket terrasse, et "hæng-ud" område med bløde sofaer og en bar, en hyggelig gårdsplads med en masse siddepladser og en stor grund med hvor man kan boltre sig eller bare sidde og slappe af. Vi har en "skydebane" og en masse spil, så der er rig mulighed for fysisk aktivitet. Og vi har en stor lade til sikker parkering af mc'er.


MC Camping Danmark

Elsker du at køre mc og at campere, kan du besøge os og få en dejlig oplevelse. Du kan enten sove i en seng på et værelse eller du kan sove i en Cirkusvogn, en campingvogn, i en sovepose i shelter eller slå dit eget telt op,


MC Camping Sjælland

Vores MC Camp ligger på Vestsjælland, midt imellem Holbæk og Kalundborg, meget tæt på Havnsø.


Shelters Odsherred

Du kan overnatte i et af vores 4 shelters. De har låger på som kan låses og der er en stor shelterplads med pallemøbler og borde/bænke og bålsteder.

Brochure side 2
Brochure forside
Brochure side 3
Brochure bagside