Oplev Rosengårdens B&B

Oplev Rosengårdens mange muligheder

Vi tilbyder overnatning og leje af Rosengårdens B&B.

Værelse 8

Vores faciliteter


På Rosengården har vi en stor have/overdækket terrasse og et stort orangeri med plads til ca. 50 pers. Ejendommens øvrige faciliteter omfatter grovkøkken, bad/toiletvogn, rygerum, bålplads, sø, samt gratis parkering. Vi har etableret en petanque bane og der kommer også en krolf bane. Og vi har etableret 4 shelters. Der er en bålplads i forbindelse med vores shelters. 


Vi har etableret en gildesal på 80 m2, med plads til ca. 30 personer. Den kan bruges til mange forskellige formål, som f.eks. foredrag, vinsmagning, musikarrangement, teambuilding, undervisning, kurser, yoga, retreats, banko, møder o.s.v.


Vi har også etableret et "hæng ud" lokale/festlokale med bløde sofaer, kulørte lamper, musikanlæg, bar og bad/toilet.


OBS. Kæledyr må desværre ikke medbringes pga. allergi gener.

Gildesal

Overnatning


Vi har 1, 2, 3 sengs værelser med adgang til fælles stue, fælles køkken til madlavning og fælles bade-

værelse. Vi har et stort opholdsrum med sofagruppe/lænestole og altan. Der er også mulighed for at spille Playstation.


Nogle af vores dobbelt værelser er med 2 enkelt senge og nogle med 1 dobbelt seng.


Der er to mindre studielejligheder på Rosengården, som har eget køkken, spiseplads. Den ene studielejlighed i stueplan, har også eget toilet/

håndvask. De er begge med plads til to personer. Der er to badeværelser i den ene længe og et badeværelse i den anden længe.


Vores værelser/badeværelser/

køkkener ligger på første sal, så man skal kunne gå på trapper. Vi har kun et dob. værelse og en studielejlighed i stueplan (dog med et par trappetrin ved indgangen). Vores ejendom er desværre ikke "handicapvenlig".

Orangeri

Du kan leje Rosengården

 

Hvis du f.eks. har en stor familie, som skal bruge et sted, hvor I kan hygge jer og overnatte, så har vi forholdene til det.


Rosengården kan bruges til mange forskellige formål, f.eks. familiebegivenheder, kurser, foredrag, vinsmagning, bankospil, kagedag, workshops, yoga, retreat, temafester, events, teambuilding, spilleaftener, MC-træf, osv.